کسب درآمد بدون فروش؟!

کسب درآمد بدون فروش؟!

این روزها اکثر کسب‌وکارها در حال تغییر و به‌روز کردن سازوکار خود هستند.
در دنیای امروز همه‌چیز در حال دیجیتالی شدن است.
با اینترنتی شدن کارها عملاً بسیاری از مرزها برداشته می‌شود و مشتری یا صاحبان کسب‌وکار محدودیتی بابت خرید یا عرضه ندارند.
بسیاری از کسب‌وکارها به فروش آنلاین روی آورده‌اند و سود نسبتاً خوب حاصل از این روش اقبال افراد را به راه‌اندازی کسب‌وکارهای اینترنتی بیشتر کرده است.
بسیاری درصدد آن هستند که حتماً محصولی را بفروشند یا تصور می‌کنند از ابتدای راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی خود حتماً باید خدمتی بی‌نقص و کاملی را ارائه دهند تا پیشرفت کنند.
خوب است بدانید کسب درآمد اینترنتی تنها به فروش ختم نمی‌شود.

آیا بدون فروش هم می‌توان کسب درآمد کرد؟

در ادامه به راه‌هایی غیر از فروش که می‌توان از آن‌ها کسب درآمد کرد اشاره می‌کنیم.

۱٫ تجربه نگاری

اگر برای مدتی در حرفه‌ای مشغول فعالیت باشید به‌احتمال‌زیاد تجربه‌هایی دارید که به درد بسیاری از افراد علاقه‌مند به کار شما می‌خورد.
تجربه بهترین و ماندگارترین آورده‌ی هر کاری ست. تجربه جزء ارزشمندترین دارایی هر فرد است که می‌تواند در اختیار دیگران قرار دهد.
شما می‌توانید با در اختیار قرار دادن تجربه‌های خود به افراد علاقه‌مند کسب درآمد کنید.
می‌تواند یک سایت بسیار ساده و ارزان‌قیمت راه‌اندازی کنید و تجربه‌های خود را در قالب مقاله و به‌صورت طبقه‌بندی‌شده در سایت خود قرار دهید.
باید سعی کنید مطالب را خوانا و بنویسید و اصول سرو را رعایت کنید.
خود را جای خواننده بگذارید و از خود بپرسید یک فرد علاقه‌مند به این حوزه دوست دارد چه چیزی را بداند؟
مقاله من چطور می‌تواند این فرد را جذب کند؟
بعد از بالا آمدن سایت می‌توانید آن را ارتقا دهید و تبلیغات فروشگاه‌ها یا کسب‌وکارهای مربوط به موضوع نوشته‌های خود را در سایت قرار دهید و کسب درآمد کنید.

۲٫ انتقال آنچه در حال یادگیری هستید.

اگر مهارتی ندارید و به‌تازگی در حال کسب مهارت و پژوهش در حرفه یا تخصصی هستید، می‌توانید سایتی ساده و ارزان راه‌اندازی کنید و هم‌زمان که در حال یادگیری هستید آنچه را که می‌آموزید به دیگران انتقال دهید.
با این کار هم می‌توانید با افرادی که مانند شما پیگیر مهارت یا تخصصی هستند آشنا شوید و هم با انتقال دانش آنچه را که می‌آموزید بهتر یاد می‌گیرید.
می‌توانید بعدازآن که به‌صورت کامل متخصص شدید، خدماتی مانند کارگاه یا دوره‌هایی را تعریف کنید و از این طریق کسب درآمد کنید.

۳٫ شرح پروژه

اگر فریلنسر هستید یا کارتان را به‌صورت پروژه‌ای انجام می‌دهید، خوب است سایتی ارزان و ساده راه‌اندازی کنید، سپس پروژه‌هایی که انجام داده‌اید را در آن بارگذاری کنید و راجع به آن توضیح دهید.
با این کار هم به‌مرور با بالا آمدن سایت احتمالاً پروژه‌های بیشتری دریافت خواهید کرد و علاوه بر آن می‌توانید شبکه‌ی افراد همکار را که با آن‌ها آشنا هستید، گسترده‌تر کنید.

به یاد داشته باشید هر سه مورد بالا یا موارد دیگری که به ذهن شما می‌رسد، نیازمند زمان، تلاش و استمرار است تا نتیجه دهد. باید صبور باشید و روزانه زمانی را به این کار اختصاص دهید تا به‌مرور بازدهی تلاش‌های خود را ببینید.

ثبت امتیاز